(Foto: Serita Fotografie)
(Foto: Serita Fotografie) Foto: Serita Fotografie

Jilla bedankt:

Vanwege corona was lang onduidelijk of de LVA-verkiezingen op het Adelbert College door konden gaan. Toen de maatregelen versoepeld werden, was dat dus goed nieuws. Maar voor een goede verkiezing moet er gekozen kunnen worden. Omdat er nog maar één partij was (Yiha), besloten een aantal leerlingen een tegenpartij op te richten, bestaande uit: Eline, Eveline, Tess, Anouk, Luuk, Sophie, Wiebe, Anabel, Jasper, Julius, Rania en Fien.

Met slechts enkele weken voorbereidingstijd voor deze partij, genaamd Jilla, is er toch een spannende verkiezingsstrijd mogelijk gemaakt. In slechts enkele weken moest alles geregeld worden; flyers, reclamemateriaal, posters en snoep. Natuurlijk om zoveel mogelijk stemmen te winnen.
Met de hulp van verschillende sponsoren is dit allemaal mogelijk gemaakt. Daarvoor bedanken wij alle sponsoren hierbij. Zo zijn wij heel hartelijk ontvangen op het Wassenaarse politiebureau, voor een fotoshoot met politieauto’s, motoren, scooters en fietsen. Daarnaast bedanken wij; Wapen van Voorschoten, Euromodel, Tauro, Van Wijk Notarissen, Dierenarts aan de Vliet, Kleinsmiede & van Amerongen tandtechniek bv, Allecijfers, Vilano, Albert Heijn Wassenaar en de Wassenaarse Oranjevereniging Koningin Wilhelmina.

De activiteiten waren hilarisch, de verkiezingsdebatten waren scherp en de verkiezing zelf was spannend. Hoewel de winst uiteindelijk naar Yiha ging, hebben wij ontzettend veel lol gehad in de voorbereidingen en hebben we veel geleerd. Wij verheugen ons nu al op het volgende verkiezingsjaar!