Verslag Wasbo-middag 11 oktober

Aan het begin klonk een daverend applaus voor ons bestuurslid Wim van Beekum, die in zijn favoriete vakantieland Portugal zo plotseling overleed. Dit applaus gaf precies weer hoe Wim in het leven stond. Wij wensen zijn vrouw Marian en de kinderen veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Karel Hoorn had een prachtige diaserie gemaakt van en over Japan. Er zijn daar prachtige tempels en in de grote steden is veel hoogbouw. Winkelstraten met veel neonreclames. Dat hadden we best met eigen ogen willen zien. Heel interessant om meer te horen en zien over het dagelijks leven in Japan en hoe de mensen met elkaar omgaan, beleefdheden en gewoontes. Een boeiende lezing, wat ook bleek door de stilte in de zaal. Iedereen had met genoegen gekeken en geluisterd.
Hierna volgde de loterij en de bingo. Veel leden vielen in de prijzen, maar ja, er waren er ook die met lege handen naar huis gingen. Helaas, volgende keer beter!
Het was een gezellige middag mede dankzij de goede zorgen door onze vrijwilligers en de dames van O&O.
En nu óp naar 8 november. Dan komt het Slavisch koor dat drie jaar geleden een wervelende show gaf en graag weer bij ons wilde komen zingen.
Graag tot dan!