Afbeelding

Help de Sint en vul je eigen Sinterklaaskrat bij Bubblies!

Zakelijk

In de zomer van 2023 opende de Bubblies - The Kids Store, haar deuren. In het oude pand van Caatje Hoeraatje (een begrip voor een hele generatie streekgenoten) startte Lisette, na 20 jaar inkoopervaring bij grote Nederlandse retailers, de nieuwste speelgoedwinkel in onze regio. Een winkel zoals zij en haar kinderen zelf misten: vol speelplezier, inspiratie en persoonlijke service.

Bubblies is inmiddels dé plek voor cadeautjes voor kinderen van 0-12 jaar. Lisette en haar team helpen iedereen om hét passende cadeau te vinden en voor wie het prettiger vindt, is er uiteraard een webshop met thuisbezorg- en afhaalservice.

Ontdek bij Bubblies wereldproducten zoals Crocodile Creek puzzels, Connetix bouwsets, Micro steps, Jellycat knuffels, Izipizi zonnebrillen, Stapelstein stapstenen zowel als een breed assortiment knutselspeelgoed, kinderboeken, kraamcadeaus en accessoires.

Speciaal voor jarige kinderen zijn er de verjaardagskratjes. De jarige komt vóór een feestje of bijzondere dag een kratje vullen met cadeautjes die zij willen ontvangen. Vriendjes,  vriendinnetjes, opa’s en oma’s, tantes, ooms en uiteraard ook papa’ s en mama’ s kunnen daar dan iets uit kiezen wat zij willen schenken. Uiteraard wordt ieder cadeautje altijd met aandacht ingepakt.

Sinterklaaskratjes – zo helpen wij de Sint en zijn Pieten
In november en december is het in Wassenaar zoals vanouds altijd zeer gezellig. Met de intocht van de Sint, het Sinterklaasjournaal weer op TV en veel kinderen die op hun liefst zijn. Deze lieve kinderen kunnen vanaf nu bij speelgoedwinkel Bubblies een speciaal Sinterklaaskratje vullen. Dé manier om de Sint en zijn Pieten met je verlanglijst op weg te helpen.
Hoe werkt het? Je komt naar de winkel en vult een Sinterklaaskratje met de cadeautjes die jij het liefst van de Sint en zijn Pieten zou willen krijgen. Wij zorgen dan dat die wensen in de pakjeskamer terecht komen! Vergeet niet de Bubblies kleurplaat, die volgende week in de krant staat, erbij te doen! Met het telefoonnummer en/of e-mailadres van je papa of mama (voor als wij nog vragen hebben).  

Kom dus snel langs in de winkel om een Sinterklaaskratje te vullen. Het team van Bubblies staat altijd persoonlijk klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bubblies Wassenaar - The Kids Store
Adres: Van Hoogendorpstraat 65
E:
info@bubblieswassenaar.nl
W:
https://bubblieswassenaar.nl

Uit de krant