Afbeelding
Foto:

Elektrotechnisch Installatiebureau l’Ami: Nieuw begin op de Hangarweg

Algemeen

Na 55 jaar trouwe dienst aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat, vertrekt ETIB l’Ami naar een andere locatie. De komende jaren staan in het teken van bedrijfsovername, samen met de ontwikkeling van de kwaliteit en technische innovaties. Het nieuwe pand op Industrieterrein Maaldrift aan de Hangarweg 12 in Wassenaar leent zich daar uitstekend voor.

Waardige opvolger 
Martijn l’Ami, eigenaar van ETIB l’Ami: “Theo van Wissen, al 18 jaar onze rechterhand en steun en toeverlaat, staat klaar om ETIB L’Ami te leiden naar nieuwe successen voor het bedrijf, wij hebben in hem een waardige opvolger gevonden. Mijn vrouw Martine en ik hebben het volste vertrouwen in Theo en dragen in de komende jaren het bedrijf stukje bij beetje over aan Theo.”

De komende jaren blijven Martijn en Martine nog werkzaam binnen het bedrijf en zien de verhuizing en de komende overdracht als zeer positieve ontwikkeling voor de toekomst waar behoud en verbetering van kwaliteit en technische innovatie voor de klant centraal blijven staan.

ETIB l’Ami plant vanwege de verhuizing op 27, 28 en 29 maart 2024 geen reguliere werkzaamheden in. Vanaf dinsdag 2 april 2024 staat het gehele team van l’Ami weer klaar om de klanten te bedienen vanaf de nieuwe locatie en is bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en email-adres.

Over ETIB l’Ami 
ETIB l’Ami is een vooraanstaand elektrotechnisch bedrijf gevestigd in Wassenaar. Sinds 1969 levert het bedrijf hoogwaardige elektrotechnische installaties en diensten aan klanten in de regio’s Wassenaar, Voorschoten, Den Haag en Scheveningen. Met een sterke focus op duurzaamheid, innovatie en de behoeften van de gebruiker, streeft L’Ami Elektrotechniek ernaar om technologie in dienst te stellen van comfort en veiligheid in woningen en bedrijven. Informatie: www.l-ami.nl

Uit de krant