Afbeelding

Nieuws van de Vrijzinnigen NPB

Algemeen

Ierse Muziek, spiritualiteit en cultuur

Op zondag 5 februari om 10.30 uur bent u van harte welkom bij de Vrijzinnigen NPB. Tijdens deze bezinningssamenkomst brengt het muziekduo ‘Lake Yonder’ Ierse klanken volgens de muzikale traditie met een frisse blik. Met piano, viool, diverse whistles en af en toe een lied, plaatsen Sebastiaan Boekhoorn & Jouke Stoel de muziek in een ander daglicht. Muziek om de ogen bij te sluiten en u mee te laten voeren naar de heuvels van The Wicklow Mountains. De toegang is gratis.

Filosofisch café

Het eerste Filosofisch café in 2023 van de Vrijzinnigen NPB Wassenaar is op woensdag 8 februari om 20.00 uur in de NPB, Iedereen is welkom. Entree: €10, NPB leden: €5.

Schrijver en filosoof Jannah Loontjens geeft een inleiding over Albert Camus, de laatste in de rij van kopstukken van het existentialisme.

Albert Camus (1913-1960) is de filosoof van het absurde. Volgens hem heeft het leven van zichzelf geen zin en botst de mens die eenheid en helderheid zoekt op de muren van het absurde. De mens vraagt, de wereld zwijgt.

Het gebouw van de Vrijzinnigen is aan de Lange Kerkdam 46 te Wassenaar. Meer informatie vindt u op de website www.vrijzinniginwassenaar.nl.

Uit de krant