Chris Theil
Chris Theil

De zomervakantie begint met een koffer van Chris Theil

Algemeen

Wassenaar - Langzamerhand gaan we richting zomer. De zon schijnt volop, de scholen beginnen aan de laatste weken en we maken plannen om er op uit te gaan. Een verre vakantie, een weekendje weg of een dagje er op uit; voor ieder uitje is een goede koffer of tas nodig om waardevolle eigendommen te vervoeren en te beschermen. Het juiste adres daarvoor? Chris Theil Lederwaren op de Wassenaarse Windlustweg!

Door Lydia Hendriksen

Er worden hoge eisen gesteld aan een goede koffer. Door vervoerders zoals luchtvaartmaatschappijen maar uiteraard ook door de gebruikers. “Logisch”, vindt Chris. “Wij hebben daarom een uitgebreide collectie koffers in alle kleuren en maten. Stevig, robuust en natuurlijk lichtgewicht. En op een duurzame wijze geproduceerd waarbij gebruikte koffers worden gerecycled.” En mocht na verloop van tijd iets met de koffer gebeuren, kan Chris deze repareren. En daar is hij maar wat trots op. “Ik ben de enige lederwarenzaak in de wijde omgeving die koffers repareert. Want een goede koffer is het altijd waard om onderhouden en hersteld te worden mocht dit nodig zijn. Dus koop je een koffer bij mij, ben je verzekerd van jarenlang plezier van je reistas of koffer.”

Maar naast koffers heeft Chris ook een indrukwekkend hoeveelheid rugzakken in de winkel. Een heel overzichtelijke collectie waarbij men een keuze kan maken uit bijna 400 verschillende rugzakken van meer dan acht van de meest toonaangevende merken. Dus na de vakantie ‘back to school’ met een nieuwe rugzak van Chris Theil. Sinds kort is er ook leuke moderne dameskleding in de winkel te vinden. Een kleine, steeds wisselende, collectie vlotte kleurige jasjes, bloesjes en jurken voor leuke prijsjes! Heel goed te combineren met kleurrijke schoudertassen, festivaltasjes en rieten strandmanden. En wie Chris Theil volgt op Facebook of Instagram, is steeds als eerste op de hoogte als er iets nieuws binnen is.

Daarnaast is de schoenmakerij natuurlijk een belangrijk onderdeel van Chris Theil Lederwaren. Sinds 1929 worden schoenen vakkundig en op een traditionele wijze gerepareerd. Dat gebeurde eerst in de Kerkstraat en sinds begin jaren 60 is het bedrijf gevestigd op de Windlustweg. Chris is de derde generatie Theil die schoenen repareert, herstelt en onderhoudt en biedt ook een ruim assortiment onderhoudsproducten zoals schoencrème, beschermingsproducten en op maat gemaakt veters. Kom eens langs op de Windlustweg en kijk wat Chris u allemaal te bieden heeft. Of bezoek de website en/of webshop.

Chris Theil Lederwaren
Windlustweg 5-7, Wassenaar
Tel: (070) 5115215
www.theil-lederwaren.nl
info@theil-lederwaren.nl

Uit de krant