Afbeelding
Foto:

Amusementskoor ‘VOLARE’ keert terug voor een onvergetelijke middag vol muziek en gezelligheid!

maandag 8 april 2024 13:30

Wat waren we blij dat de heren van het amusementskoor VOLARE uit Sassenheim ons wilde helpen toen we in nood zaten, en wat maakten ze er een feest van. Daar is meteen afgesproken dat ze in 2024 terug zouden komen. We weten nu al dat het weer een geslaagde middag zal worden want die zware mannenstemmen zorgen voor een aparte beleving.

Op 8 april is het zover, in het buurtcentrum O&O op Dr. Mansveldkade 9, waar de zaal open zal zijn vanaf 13.00 uur. Het programma begint om 13.30 uur.

Even Voorstellen: Amusementskoor ‘VOLARE’

Opgericht in 2003 door gepensioneerde en ex-personeelsleden van de Koninklijke Marine onder de naam Zeemanskoor “Overal”, heeft het koor in de loop der jaren een transformatie ondergaan. Na een korte pauze in 2019 namen enkele leden het initiatief voor een doorstart, waarbij het repertoire werd verbreed en vernieuwd. Met een gevarieerde mix van muziekstijlen van de jaren vijftig en zestig tot heden, biedt Amusementskoor ‘VOLARE’ een verfrissend en levendig optreden.

Momenteel bestaat het combo uit 7 leden, met 3 accordeonisten, 3 gitaristen, een drummer en percussie, samen met 12 zangers. Nieuwe muzikanten en zangers zijn altijd welkom om zich aan te sluiten bij het koor. Voorzien van alle benodigde instrumenten en een professionele geluidsinstallatie, repeteert het koor wekelijks op dinsdagavond in Sassenheim. Mis deze kans niet om te genieten van een middag vol muzikale verrassingen en plezier met Amusementskoor ‘VOLARE’!