Afbeelding
Foto:

The Waste Land van Chris Teerink bij Filmhuis Wassenaar

donderdag 25 april 2024 19:30

Op 25 april 2024, om 19.30 uur, wordt in het Filmhuis Wassenaar een buitengewone film vertoond: “The Waste Land”. Filmmaker Chris Teerink neemt ons mee in een hedendaagse interpretatie van het legendarische gelijknamige gedicht van T.S. Eliot.


Hoewel dit gedicht al een eeuw geleden geschreven is, blijft het een bron van inspiratie voor schrijvers, songwriters en filosofen over de hele wereld. Van Stephen King tot Bob Dylan en Nick Cave tot Francis Ford Coppola; de invloed van “The Waste Land” blijft voelbaar.

Maar dit evenement is meer dan alleen een filmvertoning. Filmmaker Chris Teerink zal persoonlijk aanwezig zijn voor een boeiende inleiding en een nagesprek na de film. Bovendien ontvangen alle bezoekers een speciaal boekje met het originele gedicht van T.S. Eliot en een nieuw gedicht geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer, geïnspireerd door de film.
Mis deze unieke kans niet om een klassiek meesterwerk in een nieuw licht te zien en te ervaren, en om in gesprek te gaan met de maker zelf. Kom en laat je betoveren door de magie van “The Waste Land” bij Filmhuis Wassenaar!

Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar

Kaarten bestellen