Afbeelding
Foto:

Open ochtend Wassenaar Warriors Turvens

zaterdag 13 april 2024 9:30 tot 12:00

De Turvens, zoals ze worden genoemd, zijn op zoek naar nieuwe teamgenoten bij de jeugd rugbyclub Wassenaar Warriors. Deze jonge spelers vormen samen een geweldig team. Onder leiding van toegewijde coaches oefenen ze hun eerste rugbyvaardigheden. En ze doen het geweldig en hebben plezier! De Turvens zoeken meer jongens en meisjes (6-8 jaar) om met hen te komen rugbyen, zowel nu als volgend seizoen.

Voor wie geïnteresseerd is, organiseert Wassenaar Warriors een rugbyplezier- en activiteitenochtend op zaterdag 13 april van 9.30 tot 12.00 uur aan de Charlottestraat 7 in Wassenaar. Er zal ook een springkasteel zijn en poffertjes voor de kinderen. Voor meer informatie, bezoek www.wassenaarwarriorsirc.nl.

Wassenaar Warriors Turvens are looking for new teammates! Open morning on April 13

The youngest players of youth rugby club Wassenaar Warriors are looking for new teammates! The Turvens, as they are called, make a great team together. Under the guidance of their dedicated coaches, they are practicing their first rugby skills. And they are doing a great job and having fun! The Turvens are looking for more boys and girls (6-8 years) to come and play rugby with them, now and next season. 

For anyone interested, Wassenaar Warriors is organizing a rugby fun and activities morning on Saturday 13 April from 9.30 - 12.00h at Charlottestraat 7 in Wassenaar. There will also be a bouncy castle and poffertjes for the children. For more information, visit www.wassenaarwarriorsirc.nl